Tandwielkasten

Bierens tandwielkasten
Minimale geluidsproductie, maximaal mechanisch rendement

Alles draait om tandwielen, maar Bierens is ook een wereldspeler van formaat als het gaat om de productie van aandrijvingen zoals tandwielkasten, hoogwaardige machineonderdelen en pompen. Op specificatie produceren wij maatwerkcomponenten voor de meest uiteenlopende installaties.

Bierens is het vertrouwde adres voor speciale tandwielkasten. Deze tandwielkasten worden veelvuldig in de machinebouw, staalnijverheid, glasindustrie en transportsector toegepast. Dankzij onze niet te evenaren ervaring op het gebied van tandwielfabricage, het voortdurend streven naar betere uitvoerings- en controlemethodes en het stelselmatig aanpassen aan de veranderende vraag naar tandwielkasten, kan Bierens onder optimale omstandigheden en tegen de beste condities reductie- en versnellingskasten en allerhande motorisatiegroepen produceren.

Onze tandwielkasten staan voor minimale geluidsproductie, het beste mechanisch rendement en een lange bedrijfszekerheid. Die eigenschappen zijn het resultaat van een hoge kwaliteitsuitvoering door gebruik te maken van eersteklas materialen, een verantwoorde keuze van de vertandingskenmerken en het hoogst denkbare afwerkingsniveau.

Overzicht Bierens tandwielen | vertandingen: